Over ons

Restaurant De Blauwe Sluis Bredene

image_1Een gezellige avond om niet vlug te vergeten.

Bij restaurant De Blauwe Sluis in Bredene is er voor elk wat wils. Agna Cardon en Koenraad Kerckhof zijn de uitbaters van deze gezellige bistro/restaurant. Begin juli 2011 namen Agna en Koenraad  het volkscafé over. Ze begonnen met het nieuwe concept van hun praatcafé en restaurant in het oude interieur van de Blauwe Sluis. Toen mochten ze al heel wat klanten verwelkomen in hun zaak. In januari 2012 ging de zaak even dicht en werden er heel wat verbouwingswerken uitgevoerd. Zo gingen eind februari 2012 de deuren van hun totaal vernieuwde zaak opnieuw open. Vooraan kozen Agna en Koenraad voor een gezellig praatcafé. Achteraan kunt u genieten van de aangename sfeer in een rustig restaurant. Bij mooi weer kunt u ook nog steeds genieten van het zonneterras. Agna en Koenraad hopen heel wat klanten te mogen verwelkomen in hun Blauwe Sluis.

Ons Team

Wij zijn een van de weinigen die kunnen zeggen dat er geen verloop is van personeel en dat de meesten reeds van bij het begin bij ons werken.

  • Agna Cardon / Zaakvoerder
  • Koen Kerckhof / Mede-eigenaar
  • Geert Steen / Chef kok
  • Mario / Sous Chef
  • Anderen / all-round

Onze bieren

Wij bieden verschillende streekbieren aan uit onze groote collectie.

Onze keuken

Wij gebruiken dagverse producten om een optimale taste te geven aan onze gerechten. Maandelijkse suggestie en natuurlijk onze dagverse dagschotels naar ieders budget.